مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی | نان سحر، امیدی برای بیماران سلیاکی؛ تقدیر از مهدی خان‌محمدی بنیانگذار نان سحر در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد

مرکز تحقیقات بیماری های گوارشی | نان سحر، امیدی برای بیماران سلیاکی؛ تقدیر از مهدی خان‌محمدی بنیانگذار نان سحر در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد
logo

مرکز تحقیقات بیماریهای گوارش

دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه های پژوهشی

 

گروه پژوهشی ریفلاکسدکتر آناهیتا صادقی

گروه پژوهشی بیماری های التهابی روده: دکتر رضا ملک زاده، دکتر همایون واحدی، دکتر احمد حرمتی، دکتر آناهیتا صادقی، دکتر مجید سروری، دکتر امیر انوشیروانی، دکتر علی علی عسگری، دکتر عطیه مقتدایی، دکتر سودابه اعلاتاب، شکوفه ناصری نژاد(کارشناس)

گروه پژوهشی سندروم روده تحریک پذیر: دکتر همایون واحدی، دکتر سودابه اعلاتاب، دکتر فروغ البرزی

گروه پژوهشی آشالازی: دکتر محمد میکائیلی

گروه پژوهشی تغذیه: دکتر آزیتا حکمت دوست، دکتر ساره اقتصاد، دکتر احسانه طاهری

گروه پژوهشی سلیاکدکتر بیژن شهبازخانی، دکتر علی  علی‌عسگری، دکتر مجید سروری

گروه پژوهشی اندوسکوپی پیشرفته: دکتر مهدی محمدنژاد، دکتر احمد حرمتی، دکتر سید فرشاد علامه

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/09/12 - 08:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 76
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نان سحر، امیدی برای بیماران سلیاکی؛ تقدیر از مهدی خان‌محمدی بنیانگذار نان سحر در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد

در جلسه ای که با حضور استاد دکتر رضا ملک زاده رئیس و جمعی از اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات بیماریهای گوارشی و پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار شد؛ از مهدی خان محمدی بنیانگذار و رئیس مجموعه نان سحر، به پاس تلاش های ارزشمند این مجموعه در تولید محصولات غذایی بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک تقدیر شد.

در جلسه روز شنبه ۱۰ آذرماه سال جاری که با حضور دکتر رضا ملک زاده رئیس و جمعی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده برگزار شد؛ از مهدی خان محمدی بنیانگذار و رئیس مجموعه نان سحر، به پاس تلاش های ارزشمند این مجموعه در تولید محصولات غذایی بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک تقدیر شد.

سلیاک یک بیماری خودایمنی است که در آن، مصرف گلوتن (پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار) باعث آسیب به روده کوچک می‌شود. این بیماری می‌تواند عوارض جدی از جمله سوءتغذیه، پوکی استخوان، ناباروری و حتی افزایش خطر برخی سرطان‌ها را به همراه داشته باشد. درمان اصلی این بیماری، رعایت یک رژیم غذایی کاملاً عاری از گلوتن است. نبود محصولات مناسب برای بیماران سلیاکی می‌تواند به کاهش کیفیت زندگی و بروز عوارض جدی منجر شود.

در ابتدای نشست، دکتر رضا ملک‌زاده با تأکید بر اهمیت تولید محصولات بدون گلوتن گفت: "بیماران سلیاکی نیازمند دسترسی به محصولات غذایی ایمن و باکیفیت هستند. وی ضمن قدردانی از تلاش مجموعه نان سحر گفت: اقدامات این مجموعه گامی مؤثر در بهبود کیفیت زندگی بیماران  و کاهش بار عوارض ناشی از بیماری سلیاک است. حمایت از چنین تولیدکنندگانی باید به‌عنوان یک اولویت ملی مورد توجه قرار گیرد و همکاری های مشترک دانشگاه و صنعت در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه گسترش یابد.

در ادامه مهدی خان محمدی گفت: هدف ما از روز نخست، تولید محصولاتی بود که علاوه بر کیفیت بالا، نیازهای واقعی بیماران سلیاکی را برطرف کند. با احساس رضایتمندی بیماران و دعای خیر آن‌ها، انگیزه ما برای ادامه این مسیر دوچندان می‌شود. خوشحالیم که با حمایت و همکاری علمی پژوهشکده، می‌توانیم گامی مؤثرتر در بهبود کیفیت زندگی این عزیزان برداریم و این مسیر را با اطمینان ادامه دهیم.

در این جلسه، علاوه بر تقدیر از دستاوردهای قبلی، توافقاتی برای آغاز یک پروژه پژوهشی مشترک میان پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد و مجموعه نان سحر انجام شد. این پروژه با هدف بررسی و توسعه محصولات جدید بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی برنامه‌ریزی شده است.

این همکاری نه تنها راه را برای بهبود رژیم غذایی بیماران هموار می‌کند، بلکه بستری برای پژوهش‌های علمی و نوآوری‌های بیشتر در زمینه بیماری‌های گوارشی فراهم خواهد کرد.

پژوهشکده گوارش و کبد، همچنان در مسیر حمایت از بیماران و تولید دانش کاربردی، از اقدامات ارزشمند تولیدکنندگان پیشرو قدردانی می‌کند و همکاری‌های جدید را فرصتی برای ارتقای سلامت جامعه می‌داند.

  • کد خبر : 305315
کلمات کلیدی
مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه